BACKSTAGE MET LEVI
Header 20backstage 20met 20levi 20v4

Welkom bij BACKSTAGE MET LEVI. De wekelijkse entertainment podcast waarin Levi van Kempen je meeneemt in kijkje achter de schermen. Hij spreekt de sterren achter de sterren, oftewel de stille krachten buiten de spotlights... Elke week een nieuwe gast, met een bijzonder beroep in de entertainment.

 1. Thumb 1505568633 artwork

  #2 - Achtergrondzanger Franky Rampen

  Hij is achtergrondzanger bij de grootste zangers van Nederland. Denk aan Marco Borsato, Rene Froger, Jeroen van den Boom en de Toppers! Vandaag zit hij in Backstage met Levi. Zijn naam: Franky Rampen!

 2. Thumb 1504628751 artwork

  #1 - Scenarioschrijver Steven R. Thé

  In deze allereerste podcast van "Backstage met Levi" praat Levi van Kempen met succesvol scenarioschrijver Steven R. Thé. Onder meer bekend van Baantjer, Flikken Maastricht en Gooische Vrouwen.

 3. Thumb 1504885165 artwork

  Trailer BACKSTAGE MET LEVI

  Altijd al willen weten hoe het is om achtergrond zanger te zijn bij de Toppers? Hoe het is om de manager van Armin van Buuren te zijn? Of waar de schrijver van Gooische Vrouwen zijn inspiratie vandaan haalde?

  Welkom bij de podcast "Backstage met Levi". Mijn naam is Levi van Kempen en in deze entertainment podcast Backstage met Levi spreek ik deze mensen, en nog veel meer sterren achter de sterren.

  Ga naar backstagemetlevi.nl of abonneer je hier nu gratis op deze podcast op zodat je er geen een mist!

Back Home